20 de gener del 2016

Encés en flama nº 2: Una solució al tema de la banda en Torrent

Falleres i fallers, el tema del canvi de reglament per a obligar a dur banda de fallera a totes les falleres de Torrent, s'està enquistant i està provocant que es retrase l'entrada en vigor de la resta de modificacions. Este enquistament també està produint ferides que cada vegada van a ser més difícils de curar, de manera que cal una solució pel be de les falles del nostre poble. Ahí va la meua proposta.

Considerant:

Que les persones que estan defenent públicament que cal que el reglament arreplegue l'obligatorietat, ho fan perque diuen que cal respectar la democràcia, entenent la democràcia com a la votació de la majoria, pero a nivell personal manifesten que ells no volen obligar a ningú, simplement que es respecte la votació majoritària. (Caldria recordar que la votació al voltant de la modificació d'este punt del reglament faller per a obligar a dur banda a les falleres obtingué 8 vots a favor, 3 en contra i 11 abstencions. Una majoria massa relativa.)

Que alguns presidents han manifestat que no votaven pensant que s'obligava a dur banda, sino tot lo contrari, el sentit del seu vot es va vore influenciat perque pensaven que es volia prohibir l'us de la banda a totes les comissions. I votaren en conseqüència. (Conseqüentement enganyats)

Que només un parell de persones han manifestat públicament que volen obligar a les dones a dur banda per les raons que siguen.

Que en estos moments una comissió fallera de Torrent va decidir que les dones no havien de dur banda, una atra ha donat llibertat i vist que el reglament podria obligar a dur-la s'han plantejat votacions en les assamblees, d'almenys quatre comissions més, per a decidir en este aspecte perque les dones no volen que ningú els obligue a res.

Pense:

Que ara que totes les parts tenen coneiximent de causa i pareix que realment no es vol obligar, es torne a votar i aixina els defensors de la democràcia com a votació es quedaran tranquils. El problema es soluciona, i podem dedicar-nos a treballar per qüestions prou més importants per a les falles de Torrent.

No vaig a fer cap plataforma per a demanar que s'implemente esta solució, pero si vos pareix correcta per a acabar en estes tensions, podeu compartir i comentar, i aixina podrem acabar en esta història entre tots.

Gràcies per escoltar-me




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada