14 de setembre del 2014

Menjar formage: Mascarpone en llit de tomata

Sense cap intenció gastronòmica més allà de compartir el meu amor pel formage i les seues maneres de ser cuinat i/o menjat, inicie esta série dins del blog. Tot siga pel formage.

Per a la primera, una senzilleta, com seran la majoria: Mascarpone en llit de tomata.

En primer lloc, cal prepara el llit de tomata. A falta de tomata denominació d'orige d'El Perelló, optem per tallar unes tomatetes cherry que, pot ser, li donen un color especial com mostra la fotografia


Com un atre dels objectius d'esta cuina particular és no desaprofitar res, les tallades de les tomatetes que no usem les tirem al morter en una miqueta de sal, oli extra verge i orenga, per a fer una salsa


Posteriorment tallem el mascarpone en làmines


I queda preparat per a posar-lo damunt del llit de tomatetes (o tomates, segons disposició), arruixar-lo en la salsa i si, vos agrada, dibuixar-li unes ralles aromàtiques de vinagre de Mòdena i polsejar-lo de orenga, per a que es quede com en la fotografia (o millor encara)


Més fàcil no pot ser i més bo possiblement sí, pero com estava fet en les nostres manetes i tenim pa a mà per a sucar, no deixàrem ni una taqueta d'oli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada